Aluminium schutting

De aluminium schutting is een moderne en zeer duurzame schutting met een strak design. Van een aluminium schutting heeft u vele jaren erg veel plezier. Schuttingteam is leverancier van het IdeAL schuttingsysteem, een topmerk dat zorgt voor een aluminium schutting van hoge kwaliteit.

IdeAL Aluminium Schutting

IdeAL schuttingen hebben een eigentijds aluminium profiel systeem dat in zoveel variaties geleverd kan worden dat er voor elke tuin een passende schutting is. Het antracietkleurige aluminium is hoogwaardig en duurzaam en kan worden gecombineerd met bijv. houten planken, bankirai hout, glas paneel of aluminium platen. Hiermee vult u als het ware de U-lijsten van aluminium.

Bent u op zoek naar een exclusieve schutting als tuinafscherming? Kies dan voor de aluminium schutting van IdeAL, geleverd door Schuttingteam. 

Voordelen aluminium schutting:

  • Ontzettend duurzaam
  • Weinig tot geen onderhoud nodig
  • Strak en modern design
  • Ontzettend veel verschillende mogelijkheden
  • Zorgen voor veel sfeer in de tuin
  • Zijn zeer stevig

aluminium schutting

Laat uw prijs berekenen

aluminium schutting

Aluminium Schutting plaatsen

Het is belangrijk dat de aluminium schutting goed wordt geplaatst om hier optimaal en lang van te kunnen genieten. In dit filmpje op YouTube ziet u hoe een IdeAL aluminium schutting wordt geplaatst. Uiteraard plaatsen de montageteams van Schuttingteam uw schutting ook graag voor u. Dit gebeurt snel en professioneel, zodat u zeker weet dat uw schutting stevig staat.

Meer informatie over de aluminium schutting van Schuttingteam

Schuttingteam is gevestigd in Helmond, Oisterwijk en Venray. Op elke locatie hebben wij een mooie showtuin waar u ook onze aluminium schuttingen kunt bekijken. Wij adviseren u hier uiteraard graag over de schutting die het beste bij u past. U bent altijd van harte welkom bij Schuttingteam! 

Betonschutting

Twijfelt u of de aluminium schutting bij u past? Naast aluminium schuttingen vindt u bij Schuttingteam ook veel keuze in de populaire betonschutting. Dit duurzame type schutting is onderhoudsarm en is verkrijgbaar in meerdere modellen. De betonschutting is ook bijzonder geschikt wanneer u een geluidswerende schutting zoekt.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven