Betonschutting

Een betonschutting koopt u natuurlijk bij dé specialist, Schuttingteam. Jaren geleden zijn wij gestart met het verkopen en plaatsen van betonschuttingen en door de jaren heen is ons assortiment uitgebreid, maar onze passie voor mooie betonschuttingen is absoluut gebleven. 

Wat is een betonschutting?

Een betonschutting bestaat uit betonnen palen en betonnen platen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gewapend beton. De betonschutting is daardoor een uiterst stevige en stabiele schutting die overigens niet alleen gebruikt wordt als schutting, maar ook als zijwand of bij het bouwen van schuren of een afdak. 

De specialisten van Schuttingteam informeren u graag omtrent alle mogelijkheden die er zijn bij op het gebied van betonschuttingen.

Een betonschutting heeft diverse voordelen. Het is een duurzaam type schutting met veel toepassingsmogelijkheden. Bovendien zijn de schuttingen onderhoudsarm en trekken zeker niet krom. De betonschutting is ook geluidsreducerend en kan in diverse hoogtes worden geplaatst.

Nieuwe Betonschutting plaatsen

Wilt u de betonschutting zelf plaatsen of deze door onze schuttingbouwers laten plaatsen? Wij verzorgen het plaatsen van de schutting graag voor u en onze schuttingbouwers hebben veel ervaring met het plaatsen van dit type schutting. Onze unieke methode zorgt voor een uiterst stabiele schutting die wel tegen een storm bestand is. 

 

De betonschutting van Schuttingteam is van een zeer hoge kwaliteit en wij garanderen dan ook dat u vele jaren plezier van uw schutting zult hebben. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen of kom langs in één van onze showtuinen in Helmond, Oisterwijk of Venray. U bent van harte welkom!

Laat uw prijs berekenen

betonschutting

Een betonschutting bestaat uit palen en platen van beton. Voor de platen heeft u keus uit platen met diverse motieven:

 • Gladde plaat
 • Rotsmotief
 • Graniet
 • Gebroken steen
 • Romaans
 • Nostalgisch
 • Rhein

Met deze plaatmotieven kunt u de betonnen schutting altijd naar wens samenstellen. Komt de schutting tussen u en uw buren en wilt u allebei een ander plaatmotief? Geen enkel probleem bij Schuttingteam, wij realiseren dit maatwerk graag voor u! In onze showtuinen vindt u ook voorbeelden van de beschikbare motieven.

 

Kleuren betonschutting

Ook voor de kleur van de schutting heeft u meerdere opties bij Schuttingteam.

 • Antraciet
 • Wit
 • Crème
 • Combinatie van kleuren

Meer informatie en voorbeelden

 

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven