Elephant Schutting

Op zoek naar een Elephant schutting voor uw tuin? Schuttingteam helpt u met de aankoop en plaatsing van uw nieuwe schutting. Laat uw schutting vakkundig en snel plaatsen door onze ervaren teams en geniet lang van uw nieuwe Elephant schutting.

Wat is een Elephant Schutting? 

Elephant Schutting is een merk van Koninklijke Dekker, een gerenommeerd bedrijf dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Koninklijke Dekker beheert eigen FSC bossen, zagerijen en fabrieken in Europa, Zuid-Amerika en Azië en loopt hiermee voorop als het gaat om duurzaam ondernemen. Zij produceren het hout zelf en verwerkt in eigen houtzagerijen en fabrieken. Een schutting van Elephant is daarmee zeker een duurzame keuze. Daarnaast is de kwaliteit van Elephant Schutting erg goed en dat terwijl de prijs voordelig blijft. Dit komt doordat ze het hout nogmaal controleren nadat het in Nederland is aangekomen. De kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd. 

 

Elephant Schuttingen is een bekend merk op het gebied van WPC Composiet Schuttingen en hardhouten Douglas schuttingen. Elephant Schuttingen zijn samengesteld uit een combinatie van houtvezels en kunststof. 

 

Elephant schutting

Elephant Schuttingen koopt u bij Schuttingteam: als erkend dealer kunnen wij u deskundig adviseren over alle mogelijkheden voor uw schutting.

 

Elephant Schuttingen vindt u bij Schuttingteam, specialist als het gaat om composiet schuttingen van hoge kwaliteit. Klik op onderstaande button voor een vrijblijvende prijsopgave.

Laat uw prijs berekenen

Elephant Schutting:

  • WPC Composiet Schuttingen: de composiet schuttingen zijn de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Dat vinden wij bij Schuttingteam niet zo vreemd. WPC Composiet ziet eruit als hout, maar met het gemak van plastic. Weinig onderhoud dus en een mooie strakke schutting als erfafscheiding in uw tuin.
  • Houten Schuttingen: met planken en palen van Douglas hout in verschillende bewerkingen zoals geschaafd of fijnbezaagd. Met het FSC Keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Schutting plaatsen

Wanneer u een nieuwe schutting heeft gekocht wilt u graag dat uw schutting goed geplaatst wordt. De schutting moet mooi recht staan en ook tegen een stootje kunnen wanneer het hard waait buiten. De ervaren teams van Schuttingteam plaatsen u schutting deskundig en nauwkeurig binnnen één dag. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe schutting en hoeft u zich geen zorgen te maken over de plaatsing van uw schutting.

 

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven