Geluidswerende schutting

Op zoek naar een geluidswerende schutting? Neem dan een kijkje bij Schuttingteam voor een ruime keuze uit goede geluidswerende schuttingen. Geluidsoverlast kan erg vervelend zijn, wij bieden hier veel verschillende goede oplossingen voor!

Geluidswerende schutting

Als je geluidsoverlast hebt in de tuin is dit vaak erg vervelend, bijvoorbeeld door een drukke weg dicht langs je tuin of een drukke openbare plek. Terwijl je lekker wilt genieten van het mooie weer hoor je telkens geluiden die je liever niet hoort. Natuurlijk kun je planten langs de schutting zetten en die zullen het geluid wel wat dempen, maar beter is het om een degelijke geluidswerende schutting te plaatsen. Een goede schutting kan in dit geval namelijk echt het verschil maken. Schuttingteam adviseert u hierin graag en wij denken met u mee bij de keuze van een goede en geluidsdempende schutting. 

Betonschutting

Een prima voorbeeld van een schutting die geluiden van buitenaf tegenhoudt is onze geluidswerende betonschutting. Deze is verkrijgbaar in vele varianten zodat er altijd een betonschutting op maat is. Er zijn veel toepassingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld verschillende platen van beton met diverse motieven en kleuren. Een betonschutitng wordt dan ook vaak gebruikt bij het bouwen van schuren of een afdak. Daarnaast kan het ook als zijwand van uw woning worden gebruikt. Op onze website maar ook in onze showtuinen vindt u diverse voorbeelden. Meer over onze betonschutting.

Geluidswerende schutting

Laat uw prijs berekenen

Rustig genieten in uw eigen tuin

Met een geluidswerende schutting van Schuttingteam kunt u rustig genieten in uw eigen tuin zonder geluidsoverlast van buren, spelende kinderen of auto's. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u met de aankoop en plaatsing van uw geluidswerende schutting. Wilt u een goede inschatting van de kosten van een geluidswerend tuinscherm, kom langs in één van onze vestigingen of vraag online een offerte aan.

Geluidswerende schutting laten plaatsen

Het monteren van een schutting moet erg nauwkeurig en stevig gebeuren. Bij Schuttingteam kunt u door ervaren schuttingbouwers uw schutting laten plaatsen. Zij zorgen ervoor dat dankzij een stevige constructie u schutting lang meegaat. Vaak loopt een tuin niet helemaal recht of zijn er andere bijzonderheden. Voor Schuttingteam is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw schutting netjes, nauwkeurig en stevig wordt geplaatst!

 

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven