Luxe hout-betonschutting

Luxe houtbetonschutting

Maak uw tuin stijlvol af met een luxe hout-betonschutting van Schuttingteam. De solide stevigheid van beton gecombineerd met de warmte van hout, dat kan vanaf nu met de luxe hout-betonschutting van Schuttingteam. Doordat de schutting aan de onderkant bestaat uit beton kan de onderkant van de schutting niet gaan rotten. Het bovenste deel dat uit hout bestaat, staat erg stijlvol en is naar wens makkelijk te vervangen.

De fraaie sfeer van hout gecombineerd met beton

Hout geeft een warme sfeer aan uw tuin en doordat er tegenwoordig vele houtsoorten zijn, heeft u ook nog de luxe om het helemaal af te stemmen naar uw smaak. Bij Schuttingteam kunt u bijvoorbeeld kiezen uit grenen, vuren, douglas & hardhout, dit zijn allemaal duurzame houtsoorten.

Laat uw prijs berekenen

Grenen

Veel hout-beton schuttingen zijn gemaakt van de houtsoort grenen. Ondanks dat Grenen een erg laag gewicht hebben, is deze houtsoort extreem sterk. Onder normale omstandigheden gaat Grenen tot wel tien jaar mee, maar omdat in dit geval de onderkant van beton is kunt u er nog wel een aantal jaar bij optellen. Behalve de mooie en natuurlijke uitstraling is grenen hout ook duurzaam.

Vuurhout

Afkomstig van de fijnspar en in Nederland de meest gebruikte naaldhoutsoort, we hebben het over vuurhout. Vuurhout zie je overal terug in meubels, verpakkingen, gevels en natuurlijk bij de schuttingen van Schuttingteam. Vuurhout is makkelijk te bewerken en relatief goedkoop. Ook is vuurhout net zoals Grenen duurzaam.


Kijk eens op onze schutting pagina om alle mogelijkheden te vergelijken of kom eens langs in onze uitgebreide showrooms. Wij hebben drie uitgebreide showrooms, waar u meteen inspiratie kunt op doen. Onze showrooms bevinden zich in Helmond, Venray en Oisterwijk nabij Tilburg.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ontvang direct uw offerte op maat

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven