Luxe schutting

Een luxe houten schutting maakt uw tuin helemaal af

Een mooie tuin vraagt om een mooie inrichting. Dat kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt hiervoor ook een tuinarchitect inschakelen. Wanneer alle perkjes en paden zijn ingetekend bent u er namelijk nog niet, want de tuin moet natuurlijk ook nog worden afgescheiden van de buren of de openbare weg, zodat u voldoende privacy in uw tuin heeft. Die afscheiding kunt u realiseren door het plaatsen van een luxe houten schutting van Schuttingteam.

Breed assortiment aan schuttingen

Schuttingteam heeft o.a. Hout-Betonschuttingen, betonschuttingen, WPC Composiet schuttingen, aluminium schuttingen en steenkorfschuttingen. Via onze website kunt u direct een offerte opvragen.

Wanneer u op zoek bent naar een luxe schutting die een decoratieve en strakke uitstraling geeft aan uw tuin? Bekijk dan eens de luxe grindschutting. Deze schutting geeft een luxe uitstraling aan uw tuin en is daarnaast ook nog eens duurzaam. Deze luxe schutting heeft geen onderhoud nodig, blijft erg mooi en is milieuvriendelijk. Voor een moderne uitstraling kiest u voor een donkere steen, bijvoorbeeld Basalt of Ardenner grijs.

Laat uw prijs berekenen

Schuttingen in diverse uitvoeringen

Luxe houten schuttingen zijn er in diverse uitvoeringen. Ten eerste kunt u kiezen voor een bepaalde kleur hout. Houd er daarbij wel rekening mee dat hout verkleurt onder invloed van het weer. Wilt u dat de schutting zijn oorspronkelijke kleur behoudt dan moet u die kort na plaatsing voorzien van een beschermende beitslaag. Dit moet eens in de zoveel tijd worden herhaald. Doet u dit niet dan zal de schutting uiteindelijk van bruin naar grijs verkleuren. Mocht u dat juist mooi vinden dan is behandeling van de luxe schutting niet nodig. Voor welk model schutting u kiest is van diverse factoren afhankelijk. Ten eerste moet u rekening houden met de plaatselijke regelgeving. Informeer voordat u een schutting gaat plaatsen of wilt laten plaatsen wat de regels zijn qua afmetingen. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

De dikte van de planken bepaalt de kwaliteit

De dikte van de gebruikte planken bepaalt de kwaliteit en uiteindelijk ook de levensduur van uw schutting. Onze luxe schuttingen zijn over het algemeen gemaakt van planken die minimaal 10 mm dik zijn. Dit hout gaat zeker vele jaren mee en het is de investering dan ook zeker waard. Een luxe schutting geeft bovendien ook meer uitstraling aan uw tuin. Wilt u een luxe uitstraling en een bijzondere schutting in uw tuin? Kies dan een luxe schutting. U kunt de schutting zelf plaatsen of kant en klaar laten afleveren en monteren. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat u het plaatsen kunt overlaten aan onze vakmensen die u graag helpen.


Creëer uw eigen schutting

Door de ruime keuze in houtsoorten en kleuren kunt u een eigen schutting creëren. Bepaal hoeveel privacy u in uw  tuin wilt en stem daar de keuze van de planken op af. U kunt de schutting geheel dicht maken, maar er ook voor kiezen dat er kieren tussen het hout zitten zodat er van buitenaf nog enig zicht is op wat er in uw tuin gebeurt. Het is aan u, de mogelijkheden zijn eindeloos. De specialisten van Schuttingteam informeren u graag hierover en uiteraard hebben wij voor elke wens een passende schutting. Ook maatwerk is bij ons mogelijk, zoals een extra hoge of lage schutting.

Online inspiratie opdoen

Bent u op zoek naar een nieuwe luxe schutting voor uw tuin, dan kunt u daarvoor prima inspiratie opdoen op onze website. Hier worden diverse modellen getoond, uiteraard afhankelijk van de ligging en grootte van uw tuin. Daarnaast kunt u ook heel gemakkelijk de verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Schuttingteam. Een luxe schutting is wellicht een wat grotere investering, maar u heeft er daarentegen wel vele jaren plezier van zonder dat het veel tijd kost om de schutting te onderhouden.

luxe schutting

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven