Moderne schutting

Een strakke moderne schutting van Schuttingteam, maakt uw tuin af! Een moderne schutting kan een mooie en strakke uitstraling geven aan uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonschutting of een houtenschutting? Verschillende materialen hebben verschillende uitstralingen. 

Nieuwe Betonschutting

Een betonschutting is nagenoeg onderhoudsarm. Een betonschutting is geluidswerend en kan een stevig storm goed weerstaan. Er hoeft tevens geen fundering geplaatst te worden bij een betonschutting wat weer scheelt in de kosten.

Beton combineren met hout

Een betonschutting is uitstekend te combineren met hout. De onderkant van de schutting is dan van beton en deze wordt vanaf de bovenkant afgewerkt met hout. Een voordeel is dat de basis van de schutting dan niet kan gaan rotten. Deze twee materialen hebben samen een mooie en moderne uitstraling. 

Laat uw prijs berekenen

Moderne schutting

Steenkorf & Grind Schutting het beste van beide werelden

Net zoals de betonschutting,  zijn de steenkorf & grind schutting vrijwel onderhoudsarm. Er zijn talloze mogelijkheden met de steenkorf & grind schutting. Wat dacht u bijvoorbeeld van een steenkorf gevuld met Lavastenen of bent u toch meer van Basalt stenen? Schuttingteam plaatst elke steenkorfschutting zodanig dat u de palen niet kunt zien.

Vraag direct uw offerte op maat aan

Duurzaam aluminium

Elk seizoen genieten van alle rust en vrijheid met aluminium schuttingen van Schuttingteam. Niet alleen hebben aluminium schuttingen een moderne strakke uitstraling, ze zijn ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk! Tuineigenaren die het milieu hoog in het vaandel hebben staan kiezen vaak voor deze optie, omdat de aluminium schuttingen 100% recyclebaar zijn. Een ander leuk voordeel is dat de aluminium schuttingen kunnen worden aangepast naar elke stijl die de tuin al hanteert. Zo kunt u bijvoorbeeld aluminium schuttingen combineren met glas of polycarbonaat.

 

Kies voor 90 jaar ervaring, kies voor Schuttingteam!

Voor meer informatie en of vragen »

Vraag direct uw offerte op maat aan

 

 

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven