Schutting

Op zoek naar een kwalitatief goede schutting voor een scherpe prijs? Bestel uw nieuwe schutting bij Schuttingteam en laat de schutting plaatsen door onze schuttingteams. Schuttingteam beschikt over een ruim assortiment met altijd voldoende materialen op voorraad waardoor we een zeer snelle service hanteren. Bij ons kunt u terecht voor een Schutting kopen en laten plaatsenWij verkopen diverse A-merken zoals Elephant en Felixwood.

Schutting van Schuttingteam

Bij een tuin ontwerpen is de schutting een belangrijk onderdeel. Een schutting zorgt voor privacy, minder geluidsoverlast en geeft vaak een leuke uitstraling aan de tuin. Het is dan ook van belang om een duurzame en mooie schutting te kopen waar u lang plezier van beleeft. Bij Schuttingteam kunt u terecht voor het kopen en laten plaatsen van kwalitatief goede schuttingen tegen een mooie prijs.

Een schutting kopen bij Schuttingteam heeft vele voordelen.

  • Drie verschillende ruime showrooms. Hier kunt u volop inspiratie op doen.
  • 90 jaar ervaring in de tuinbouw. Al 90 jaar zijn wij innovatief bezig met tuinonderhoud en tuininrichting als schuttingspecialist.
  • Wij doen ook de montage. Binnen een dag hebben wij de schutting snel, netjes en nauwkeurig gemonteerd door onze gespecialiseerde schuttingteams.
  • Vakkundig advies. Wij zijn 6 dagen per week open met een team van vakkundige.
  • Gratis meetservice. Wij komen de schutting gratis even in meten OF u krijgt extra korting.

Daarnaast staan wij bekend om onze goede service en snelle plaatsing. Bij Schuttingteam houdt het niet op bij de aankoop van een schutting, maar pas nadat u tevreden bent met de plaatsing. 

 

Schutting montage

Wanneer u een schutting heeft gevonden die bij u past, is het van belang dat deze mooi en strak wordt geplaatst. Onze schuttingbouwploegen, ook wel schuttingteams, plaatsen uw schutting binnen een dag! Dit kan doordat wij jaren ervaring hebben in de montage van een schutting. Wij hebben speciale systemen ontwikkeld en gebruikt om schuttingen stevig, nauwkeurig en snel te kunnen plaatsen. De schuttingen kunnen hierdoor veel langer mee, blijven goed staan en worden altijd netjes geplaatst. Een schutting plaatsen lijkt vaak eenvoudiger dan dat dit werkelijk is. Daardoor kunt u vaak beter een schutting laten plaatsen door ons.
 
 
 
 

"Vakkundig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!" - Familie de Wit, Tilburg

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!".

Schutting op maat

Voor maatwerk schuttingen kunt u bij Schuttingteam goed terecht. Bij maatwerk schuttingen kunt u denken aan het combineren van verschillende materialen en verschillende mogelijkheden in afmetingen en afwerkingen. Voor een klant in Helmond hebben wij bijvoorbeeld een extra hoge schutting gerealiseerd zodat de klant van veel privacy geniet. De WPC schutting werd door ons schuttingteam geplaatst. Met 90 jaar ervaring in de schuttingbouw kunt u een schutting op maat goed aan ons overlaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schutting op maat? Neem dan contact met ons op of laat u informeren met een persoonlijk advies voor uw schutting.

Meer over maatwerk schuttingen

 

Vakkundig advies voor uw schutting
Zes dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting. U bent daarnaast van harte welkom in één van onze showrooms en wij zijn binnen onze openingstijden altijd telefonisch bereikbaar via volgend telefoonnummer: 0492-523468. Schuttingteam staat ook wel bekend als Verhoeven Schuttingen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of bij ons langs komen! Wij geven graag passend advies.
Schuttingteam is werkzaam in Limburg en Brabant. Wij zijn gevestigd in Oisterwijk, Helmond en Venray. Vanuit hier leveren en plaatsen we vooral schuttingen in Eindhoven, Tilburg en Oirschot.
 

Neem nu contact met ons op of vraag een offerte aan voor uw schutting op maat. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat uw prijs berekenen

Schutting

Schutting

Wij maken onderscheid in de volgende soorten schutting:

Een geliefde schutting van Schuttingteam is de houten schutting. Schuttingteam heeft dan ook een uitgebreid assortiment van houten schuttingen. Hier kunt u kiezen uit verschillende schotten, tuinschermen en schuttingpanelen. De schuttingen worden gemaakt van grenen hout, vuren hout, Douglas hout en hardhout. Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en sterke punten. Een houten schutting kunt u ook combineren met betonpalen en een betonnen onderplaat. Dit wordt ook wel een luxe houtbetonschutting genoemd. Lees ook meer over een combiwood schutting. Deze schutting is gemaakt van één van de hardste naaldhoutsoorten van Europa.

Tegenwoordig zien we steeds vaker een aluminium schutting. Deze schuttingen zijn zeer modern en erg duurzaam. Wanneer u op zoek bent naar een moderne schutting komt u waarschijnlijk bij een Aluminium schutting of WPC Schutting uit. Schuttingteam levert schuttingen van het IdeAl schuttingsysteem. Deze schutting staat bekend om de topkwaliteit en mooie designs. Een WPC-schutting ziet eruit als schutting van hardhout, maar is gemaakt van plastic. Een WPC-schutting is hetzelfde als een composiet schutting.

Een schanskorf schutting wordt ook wel steenkorfschutting genoemd. Deze trendy schutting is een erg geluidswerende schutting en daarnaast erg decoratief. De schutting heeft een stalen constructie en deze wordt gevuld met stenen. Hierdoor krijgt het een moderne uitstraling in combinatie met natuurlijke materialen. Steeds vaker zien we ook de Schanskorf schutting terug als tuinafscheiding. Schuttingteam is gespecialiseerd in deze trendy schutting. Bekijk hem hier

Schuttingteam heeft al jaren ervarig met het verkopen en plaatsen van betonschuttingen. Deze schutting is erg populair geworden de afgelopen jaren. De betonschutting bestaat uit betonnen palen en betonnen platen van gewapend beton.

De tuin geef je een extra luxe uitstraling met een luxe steenkorf en grindschutting van Schuttingteam. Deze schuttingen zijn duurzaam en decoratief. De schuttingen zijn gemaakt van Basalt.

U kunt bij Schuttingteam ook terecht voor uw tuinpoort.

 

Schuttingteam filialen

Vestiging Helmond
Kanaaldijk Z.W. 3
5706 LD Helmond
0492-523468

Schutting Helmond

 

Vestiging Venray
Beekweg 52A
5815 CN Venray
0478-579092

Schutting Venray

 

Vestiging Oisterwijk
Haarenseweg 44
5061 VL Oisterwijk
013-5212213

Schutting Oisterwijk

 

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven