Schutting Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe schutting in Eindhoven of omgeivng? Dan bent u bij Schuttingteam aan het juiste adres. Vanuit 3 vestigingen rondom Eindhoven kunt u bij ons terecht voor de aanschaf en plaatsing van een prachtige schutting van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gevestigd in Helmond, Oisterwijk en Venray als onderdeel van Verhoeven Garden Stones & Basics. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in één van onze showrooms. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en vragen stellen aan onze specialisten. 

Schutting Eindhoven

Woonachtig in Eindhoven en op zoek naar een nieuwe schutting als afscheiding van uw tuin? Dan kiest u toch ook voor de kwaliteit van Schuttingteam. In ons assortiment vindt u luxe schuttingen van hoge kwaliteit. U kunt dus jaren vooruit met een schutting van Schuttingteam. Ook voor maatwerk in schuttingen zijn wij de juiste partner, zo kunt u bij ons bijvoorbeeld goed terecht voor extra hoge of lage schuttingen en denken wij graag met u mee over de beste oplossing in uw situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring met schuttingen kunnen wij ons zonder twijfel schuttingspecialisten noemen.

Schutting laten plaatsen

Wanneer u met meerdere buren tegelijk een nieuwe schutting wilt laten plaatsen, kunnen wij tegen scherpe tarieven de schuttingen leveren en plaatsen. Laat ons de wensen en specificaties weten en wij zorgen voor een passende offerte. Wist u dat u bij ons zelfs schuttingen vindt met aan beide zijden een ander motief? Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat het tuinscherm van uw buren er totaal anders uitziet dan uw scherm terwijl er toch maar 1 schutting is geplaatst. 

Laat uw prijs berekenen

Schutting Eindhoven

Bovenstaand voorbeeld laat heel mooi zien hoe mooi de uitstraling van een hout-beton schutting is. Op een lang stuk zorgt dit type schutting voor een mooie en robuuste uitstraling. In Eindhoven ziet u dit type schutting al regelmatig voorbij komen en Schuttingteam realiseert dit graag ook voor u!

Meer informatie over de hout-beton schutting

Uw schutting op maat bij Schuttingteam

Als schuttingspecialist hebben wij al meer dan 90 jaar ervaring met schuttingen en we kunnen u dan ook deskundig adviseren op dit gebied. In Limburg en Noord-Brabant, maar ook in de rest van Nederland hebben wij vele schuttingen geleverd en daarmee een goede naam opgebouwd. In onze showrooms en buitentuinen kunt u veel inspiratie opdoen voor een luxe, kwalitatieve afscheiding van uw tuin. Ons team staat hier voor u klaar om u te helpen bij uw keuze.

Schutting in Eindhoven laten plaatsen?

Onze schuttingbouwers plaatsen uw schutting over het algemeen binnen een dag. Dankzij onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat uw schutting stevig en netjes wordt geplaatst. Bij uw offerteaanvraag kunt u kiezen of u de schutting wilt laten plaatsen door Schuttingteam of de schutting zelf plaatst.

 

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven