Nieuwe Schutting kopen?

Wilt u een nieuwe schutting kopen? Kom dan eens langs bij Schuttingteam voor een ruim assortiment schuttingen van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat o.a. uit; hout-betonschuttingen, betonschuttingen, composiet schuttingen, aluminium schuttingen, steenkorf en grindschuttingen, kokosschuttingen en gaashekwerk.

Houten - beton combi schutting

Schuttingteam is specialist op het gebied van houten schuttingen. Wij bouwen een stevige constructie waardoor de schutting lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. Dit doen wij door kwaliteit hout te gebruiken. Wij gebruiken grenenhout, vurenhout, Douglas hout en hardhout. Daarnaast combineren we de houtenschutting met betonpalen. Hierdoor wordt het een houten-beton combi schutting. Dit systeem zorgt ervoor dat de houten schutting tegen een flinke storm kan, lang meegaat en veel sfeer brengt aan de tuin. Meer over de luxe houtbetonschutting.

Aluminium schutting

De aluminium schutting is zeer in opkomst. Bij een nieuwe schutting kopen is het verstandig om na te denken wat bij de tuin past. Bij een aluminium schutting heeft u veel keuze uit verschillende mogelijkheden qua afwerking en kleur. Hierdoor is er voor iedereen de perfecte aluminium schutting te vinden. Daarnaast gaan deze schuttingen ontzettend lang mee en blijven ze goed. De schutting verkleurt niet, maar blijft mooi en stevig. Het is een uiterst moderne schutting.

Betonschutting

De betonschutting is gemaakt van betonpalen die zijn ingevuld met beton. Deze stevige constructie biedt veel mogelijkheden en geeft veel sfeer aan de tuin. Dit wordt regelmatig gebruikt als zijwand of bij het bouwen van schuren of een afdak. Dit heeft te maken met het uiterst stevige en stabiele constructie. Er zijn veel toepassingsmogelijkheden en de schutting is onderhoudsarm en geluidsreducerend.

WPC composiet schutting

Een WPC schutting bestaat uit Wood Plastic Composite. WPC ziet eruit als hardhout, maar heeft het gemak van aluminium. Het is erg duurzaam, onderhoudsarm, erg betaalbaar en zeer sterk. Daarnaast heeft een WPC schutting het voordeel dat het veel sfeer geeft aan de tuin.

Schanskorf schutting

Voor een tuinafscheiding wordt vaak de schanskorf schutting gebruikt, ook wel steenkorfschutting. Dit is een specialisatie van Schuttingteam. Dit werkt goed als geluidswal en ziet er daarnaast erg leuk uit in de tuin. Er zijn veel mogelijkheden in de hoogte en kleur van de stenen. Het is een moderne schutting en gecombineerd met natuurlijke elementen. De schuttingen zijn onderhoudsvrij. Bekijk ook de luxe grindschutting.

Laat uw prijs berekenen

Schutting kopen en laten plaatsen?

Wilt u een schutting kopen en deze laten plaatsen? Profiteer van de gratis meetservice van Schuttingteam. Daarna kan er een offerte op maat worden gemaakt. Onze vakmensen kunnen uw nieuwe schutting snel en vakkundig plaatsen zodat u fijn van uw tuin kunt genieten met voldoende privacy. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen! 

Maatwerk schuttingen

Schuttingteam is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van maatwerk schuttingen. Wilt u een extra hoge of lage schutting? Of heeft uw tuin een bijzondere afmeting en wilt u met ons nadenken over de mogelijkheden? Wat de vraag ook is, u zult ontdekken dat u bij Schuttingteam zult praten met experts die graag met u meedenken over de beste oplossing. Uiteraard zijn onze eigen schuttingteams ook bijzonder handig in het plaatsen van uw maatwerk schutting.

Schutting vervangen

Is uw schutting aan vervanging toe? Bijvoorbeeld door een stevige storm die uw schutting heeft laten omwaaien? Of misschien is uw huidige schutting door ouderdom aan vervanging toe? Bij Schuttingteam bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe schutting. In ons assortiment vindt u altijd een schutting die past bij uw wensen én uw budget. Bovendien plaatsen wij de nieuwe schutting ook graag voor u.

Bezoek onze showtuinen

Schuttingteam heeft vestigingen in Helmond, Oisterwijk en Venray. Alle vestigingen hebben een mooie showtuin waar u de schuttingen direct kunt zien. Ook kunnen wij u hier adviseren bij uw keuze. Heeft u specifieke wensen of maatwerk, dan is Schuttingteam uw beste partner die graag met u meedenkt.

schutting kopen

Op bovenstaande afbeelding ziet u een beton-composiet schutting. Dit type schutting is sterk in opkomst vanwege het onderhoudsvrije materiaal, de vele mogelijkheden en de mooie uitstraling. Bij Schuttingteam kunt u de beton-composiet schutting kopen, maatwerk is hierbij altijd mogelijk.

Nieuwe schutting in één dag geplaatst

Wilt u uw nieuwe schutting laten plaatsen? Onze ervaren Schuttingteams plaatsen uw nieuwe schutting binnen één dag. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe schutting. De schuttingteams plaatsen de schutting snel en nauwkeurig. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor het plaatsen van uw schutting. 

Contact

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven