Schutting kopen Helmond

Gaat u verhuizen of is het tijd voor een nieuwe schutting? Een schutting is een ontzettend belangrijk onderdeel van de tuin. In een tuin zorgt de schutting voor minder geluidsoverlast en meer privacy. Daarnaast brengt een schutting veel sfeer en uitstraling aan de tuin. Voor een kwaliteit schutting kopen en plaatsen in Helmond en omgeving gaat u naar Schuttingteam.

Welke schutting kiest u?

Bij Schuttingteam hebben we een ontzettend ruim assortiment schuttingen. De verschillende materialen uit ons assortiment kunt u combineren. U creëert dan zelf de schutting die bij u past. Tegenwoordig zien wij bijvoorbeeld steeds vaker een schutting die bestaat uit een combinatie van hout en beton. De schutting staat zo vaak steviger, gaat langer mee en geeft veel sfeer aan de tuin. Maar ook hebben we aluminium schuttingen  en houten schuttingen, voor ieder wat wils! Bekijk het ruime assortiment.

Schutting kopen en laten plaatsen

Na een nieuwe schutting kopen Helmond is het belangrijk dat deze goed en stevig wordt geplaatst. De schutting bestaat uit verschillende onderdelen die strak moeten worden geplaatst. Bij Schuttingteam werken veel ervaren werknemers die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van schuttingen. Hierdoor wordt de schutting altijd strak geplaatst en gaat de schutting erg lang mee. Meer over schutting kopen en laten plaatsen

Schutting kopen Helmond bij Tuincentrum Helmond

Wilt u inspiratie opdoen voor u nieuwe schutting kopen Helmond? Kom langs in één van onze showrooms. Onze tuincentrums zijn gevestigd in Helmond, Venray en Oisterwijk. Wij bieden onder andere schuttingen aan in de omgeving van Eindhoven en Tilburg. In onze tuincentrums kunt u advies en informatie vragen aan onze gespecialiseerde werknemers. Zij helpen u graag bij alle mogelijkheden in materialen, kleuren en afmetingen. Kom langs voor uw schutting kopen Helmond!

Laat uw prijs berekenen

schutting kopen helmond

Schuttingteam

Schuttingteam is een ervaren bedrijf met een passie voor schuttingen. Wij vinden innovatie en deskundigheid op het gebied van schuttingen erg belangrijk. Wij weten dat een goede tuin begint bij een goede schutting. Hierbij helpen we u dan ook graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie.

Bekijk ook:

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven