Schutting Oirschot

Bent u woonachtig in Oirschot, Tilburg, Eindhoven of omgeving en op zoek naar een nieuwe schutting? Dan bent u bij Schuttingteam.nl aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Oisterwijk en Helmond in de provincie Brabant, in Limburg zijn wij gevestigd in Venray. Neem gerust een kijkje in één van onze showrooms om inspiratie op te doen voor een schutting. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring en ons team helpt u dan ook graag verder bij alle vragen die u heeft over de schutting of het plaatsen hier van. 

Gratis meetservice bij Schuttingteam

Het kan erg lastig zijn om in te schatten hoeveel meter de schutting is en welke materialen wij daarvoor nodig hebben. Om u zo goed mogelijk te helpen, bieden wij een gratis meetservice aan. Tijdens deze meting bepalen wij de materialen, maar kijken wij ook wat voor type grond het is, waar de schutting geplaatst kan worden en hoe de bereikbaarheid naar de schutting toe is. Heeft u deze meetservice niet nodig? Dan kan u genieten van de extra korting!

Schuttingbouw Oirschot

Na het meten, is het voor belang dat de schutting goed gebouwd wordt. Met ruim 90 jaar ervaring zijn wij specialisten in het bouwen van stevige schuttingen van goede kwaliteit. Voor ons is het werken met kwaliteit materialen dan ook erg van belang. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat de smaak in schuttingen erg verschillend is. Hierdoor bieden wij erg veel verschillende schuttingen en tuinafscheidingen aan. Zit er niet tussen waarnaar u op zoek bent? Geen probleem. Wij kunnen de schutting helemaal naar uw wens maken, bekijk het hier.

 

Laat uw prijs berekenen

Schutting laten plaatsen

Na het kopen van een schutting is het belangrijk dat deze natuurlijk goed geplaatst wordt. Bij Schuttingteam.nl hebben wij ervaren schuttingmonteurs die precies weten hoe ze een schutting nauwkeurig moeten plaatsen. Hierdoor staat uw schutting binnen een dag netjes en stevig waar u hem hebben wilt. Bekijk hier meer over het plaatsen van een schutting.

Schutting Oirschot

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven