Schutting plaatsen

Heeft u een nieuwe schutting gevonden die past bij uw woning en tuin? Dan is de plaatsing van de schutting het volgende waar u over na moet denken. De teams van schuttingteam kunnen uw nieuwe schutting deskundig en snel plaatsen. Zo kunt u in een korte tijd genieten van uw nieuwe schutting en weet u zeker dat uw schutting op de juiste manier geplaatst is. 

Ons eigen Schuttingteam

Schuttingteam heeft een eigen schuttingteam die gemakkelijk een schutting kan plaatsen in uw tuin. Dit team bestaat uit ervaren medewerkers die al jarenlang schuttingen plaatsen. Zij weten precies waar ze op moeten letten. Ons team is 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Doordat ze al jarenlang ervaring hebben, heeft ons team voor diverse schuttingen een extra stevig systeem ontwikkeld die ons team gemakkelijk kan plaatsen. Hierdoor blijft u schutting veel beter staan en gaat deze langer mee. 

Reviews over schutting plaatsen

Ons schuttingteam heeft al voor veel mensen hun schutting mogen plaatsen. Wij helpen deze mensen graag en krijgen daar veel goede feedback op terug. Dit vinden wij natuurlijk erg fijn om te horen. Wij snappen ook dat het voor u fijn is om te weten dat u bij Schuttingteam altijd goed geholpen wordt. Bij ons stopt de kwaliteit service niet na de aankoop, maar na een schutting plaatsen.

"Vakkundig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!" - Familie de Wit, Tilburg

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!".

Waarom door Schuttingteam laten plaatsen?

  • Uitgebreide showrooms in Helmond, Oisterwijk en Venray
  • Ruim 90 jaar ervaring in schuttingbouw
  • U bestelt op schuttingteam.nl een schutting en Schuttingteam wij kunnen dan de schutting plaatsen
  • Vakkundig advies
  • Profiteer van de gratis meetservice

Meer over Schutting laten plaatsen en Schutting kopen en laten plaatsen

Laat uw prijs berekenen

Schutting plaatsen

Schuttingteam plaatst de schutting binnen een dag

Na de aankoop van uw nieuwe schutting heeft u geen zin om lang te moeten wachten op deze schutting. Daarnaast is het vervelend als er mensen dagen lang rond het huis lopen om de schutting te plaatsen. De schuttingmonteurs van Schuttingteam kunnen snel de schutting voor u plaatsen. Het plaatsen van een schutting is niet gemakkelijk, want deze moet helemaal recht staan en vooral erg stevig. Nadat ons schuttingteam de schutting heeft geplaatst kan deze een flinke windvlaag aan en staat de schutting stevig. 

Montage

Schuttingteam

Wilt u uw schutting plaatsen door de monteurs van Schuttingteam? Wij zijn gevestigd in Helmond, Oisterwijk en Venray. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of ontvang direct een offerte op maat. 

Contact

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven