Schutting Tilburg

Woont u in Tilburg en zoekt u een nieuwe schutting? Bijvoorbeeld om een oude schutting te vervangen of omdat u een nieuw huis heeft gekocht? Kom dan eens langs bij Schuttingteam in Oisterwijk.

Schutting kopen en plaatsen in Tilburg

Bij Schuttingteam bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve schutting met een grote keuze in verschillende schuttingen. Gaat u voor de houten schutting of kiest u liever een onderhoudsarme composiet schutting of een moderne aluminium schutting? Welke schutting u ook kiest, bij Schuttingteam adviseren wij u graag en deskundig zodat u straks volop kunt genieten van de rust en privacy van uw eigen tuin.

Wat kost een schutting?

Een schutting is maatwerk en een vaste prijs afgeven is dan ook haast onmogelijk. Wel hebben wij voor u een offertesysteem ontwikkeld waarbij u de schutting van uw keuze selecteert en vervolgens afmetingen en enkele gegevens invult. Op basis hiervan ontvangt u van ons een offerte zodat u een goede indicatie heeft van de kosten. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij Schuttingteam om de offerte en uw wensen te bespreken.

Een luxe schutting in uw tuin

Een luxe schutting in uw tuin zorgt er voor dat de tuin een moderne en mooie uitstraling krijgt. Schuttingteam.nl heeft verschillende luxe schuttingen in haar assortiment. De luxe schuttingen zorgen voor een afscheiding tussen buren of openbare ruimtes. Hierdoor krijgt u meer privacy in uw tuin. Bij ons kunt u aangeven wat de wensen zijn voor de schutting, hier wordt uw schutting dan helemaal op aangepast. Weet u nog niet helemaal waar u naar op zoek bent? Geen probleem, u kunt hier inspiratie op doen voor een nieuwe schutting. Kijk hier voor meer informatie over luxe schuttingen en de mogelijkheden hiervan.

Laat uw prijs berekenen

Overzicht schuttingen:

Schutting Tilburg

Schutting Tilburg

Aangezien onze vestiging in Oisterwijk dicht bij Tilburg ligt weten steeds meer mensen uit Tilburg hun weg naar Schuttingteam te vinden. We hebben dan ook in diverse wijken van Tilburg reeds schuttingen mogen leveren en plaatsen. Zoekt u ook een schutting Tilburg dan bent u bij Schuttingteam zeker aan het juiste adres!

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven