Schuttingspecialist

Op zoek naar de Schuttingspecialist in Helmond, Oisterwijk, Venray en omstreken? Dan bent u bij Schuttingteam aan het juiste adres. Onze schuttingen zijn van de mooiste kwaliteit en al vele jaren zijn wij een bekende naam op het gebied van schuttingen bij u in de buurt.

Bent u benieuwd wat een schutting voor u zal kosten? Geef uw wensen door en laat uw prijs vrijblijvend berekenen. Als specialist in schuttingen en het plaatsen van schuttingen zijn wij een onderdeel van Verhoeven Garden Stoes & Basics

Schuttingspecialist

Wij zijn schuttingspecialist in verschillende soorten schuttingen. Wij overleggen graag met u welke schutting het beste bij u past.

  • Hout-Beton Combischuttingen
  • Betonschutting
  • WPC Composiet schutting
  • Aluminium schutting
  • Steenkorf, schanskorf en grindschutting
  • Gaashekwerk

Bij Schuttingteam kunt u ook uitstekend terecht voor afwijkende maten, zoals een hoge of lage schutting. Onze schuttingspecialisten zullen u hierover graag informeren. Dankzij onze jarenlange ervaring is maatwerk in schuttingen bij ons altijd bespreekbaar.

Merken schuttingen:

In het assortiment schuttingen van Schuttingteam vindt u onder andere de volgende merken:

Laat uw prijs berekenen

In het assortiment schuttingen bij Schuttingteam vindt u uiteraard de basisschuttingen van hout of een combinatie van hout en beton. Maar wij zijn niet voor niets een schuttingspecialist en bij Schuttingteam vindt u dan ook veel meer dan alleen de basisschuttingen. Zo vindt u bij ons ook prachtige luxe schuttingen met een exclusieve uitstraling. Hierbij kunt u denken aan aluminium schuttingen of WPC composiet schuttingen. Ook de grindschuttingen vindt u volop in ons assortiment.

schuttingspecialist

Schuttingteam in de buurt

Schuttingteam is werkzaam in de regio's Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg met vestigingen in Oisterwijk, Helmond en Venray. In al onze vestigingen bent u van harte welkom om de schuttingen te bekijken. Hier kunnen we u advies geven over alle mogelijkheden. Wanneer wij weten wat uw smaak, budget en voorkeuren zijn, houden we hier rekening mee met het uitzoeken van de ideale schutting. We plaatsen uw schutting binnen ene dag en naar uw wens, zo kunt u snel genieten van uw nieuwe schutting!

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven