Stormschade schutting

Stormschade schuttingHarde wind veroorzaakt maar al te vaak veel schade aan schuttingen. Schuttingen die helemaal of deels omgewaaid zijn door de storm of bomen die op een schutting zijn gevallen... bij een flinke storm is helaas niet te voorkomen dat zulke dingen gebeuren.

Stormschade schutting

Niemand wil lang met een omgevallen schutting blijven zitten en daarom zijn wij altijd snel ter plekke om uw schutting deskundig te repareren. Is reparatie niet meer mogelijk, dan kunnen wij uiteraard ook een hele nieuwe schutting voor u plaatsen. Omdat wij een groot deel van onze schuttingen altijd op voorraad hebben, kan dit snel en adequaat geregeld worden.Schutting kopen en laten plaatsen

Laat uw prijs berekenen

Wordt mijn stormschade vergoed?

Voor het beantwoorden van deze vraag kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Vaak wordt de schade wel vergoed omdat de schade onder de inboedelverzekering valt, maar wij kunnen hier geen beloftes over doen.

Wat moet u doen bij stormschade?

  1. Neem foto’s van de schade. Zo weet de verzekeraar wat de schade is en weten wij wat ons te wachten staat. Zodra de storm is gaan liggen bent u verplicht om actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen.
  2. Vul ons offerteformulier in of bel ons op 0492-523468. Wij zullen u daaropvolgend een offerte aanbieden.
  3. Zodra u de offerte heeft ontvangen kunt u deze, samen met uw foto's, indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Indien mogelijk binnen 3 dagen. Veel verzekeringen vergoeden ivm stormschade de gehele nieuwe schutting of een groot deel hiervan. Neem hiervoor eerst contact op met uw verzekering. Indien de schutting op de erfafscheiding staat tussen u en uw buren, dan zijn zij verplicht om de helft van de schutting te vergoeden. Zij kunnen deze ook gewoon indienen bij hun verzekering.
  4. Indien u akkoord krijgt van de verzekeringsmaatschappij laat u ons dit weten. Wij maken dan een afspraak voor het verrichten van de werkzaamheden.

Meer informatie? Neem contact met ons op. Schuttingteam heeft vestigingen in Helmond, Oisterwijk en Venray.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven