Tuinpoort met een stalenframe

Een poort in uw schutting geeft de toegang tot uw tuin. Deze tuindeur hangt buiten in de openlucht en heeft daardoor vanzelfsprekend al veel te verdragen. Weer en wind liggen continu om de loer en kinderen die de deur dicht smijten wanneer zij thuis komen is ook geen uitzondering. Wij vinden daarom ook dat uw tuinpoort behalve praktisch en mooi ook heel degelijk moet zijn. 

Tuinpoort

De degelijkheid van de poort hangt van een aantal factoren af. Ten eerste is het materiaal van groot belang. Wij kiezen ervoor om alle poort te maken met een stalenframe. Dit stalenpoortframe wordt bedekt met dezelfde planken als de rest van de schutting. Zo vormt de poort één geheel met de rest van uw schutting.

 

Behalve het type materiaal is de constructie nog veel belangrijker. Waar onze stalenpoortframes zich van onderscheiden, is het ontwerp. Het Schuttingteam heeft een poortframe ontwerp waarmee uw tuindeur jarenlanger mee gaat. De frame van de tuinpoort is zeer stevig en kan daardoor tegen harde rukwinden. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig en blijft het lang mooi.

In het kort

  1. Het slot zit in het stalenframe verwerkt i.p.v tussen het hout. Wanneer de schuttingplanken gaan werken, en dat gaan ze doen, dan heeft het slot hier geen last van. Uw poort zal dus altijd eenvoudig openen en sluiten.

  2. Het frame is verstelbaar in de breedte. Wanneer het houten kozijn gaat werken, en ook deze zullen gaan werken, dan kunt u heel eenvoudig aan twee boutjes draaien om te zorgen dat de poort niet meer klemt.

Wilt u een nieuwe tuinpport laten plaatsen? Neem contact op of kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

Laat uw prijs berekenen

Tuinpoort van Schuttingteam

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven