Felixwood Tuinschermen

Wat is FelixWood?

FelixWood is een merk van Felix Clercx, een typisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en daarmee veel ervaring in de productie van tuinschermen. Duurzaamheid van producten, omgeving en onderneming staan hoog in het vaandel bij Felix Clercx. FelixWood is erg populair, onder andere hierdoor is Felix Clercx ontzettend gegroeid. Door deze groei zijn ze de laatste jaren zichzelf gaan ontwikkelen en komen ze met nieuwe concepten op de markt. Wilt u dus het liefst de laatste trends en tegelijkertijd duurzaamheid? Dan zit u goed bij FelixWood.

De Felixwood schuttingen vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van Schuttingteam en wij denken graag met u mee bij de keuze van een nieuwe schutting in uw tuin.

Laat direct een prijs voor uw aluminium schutting vrijblijvend berekenen via onderstaande button.

Laat uw prijs berekenen

Aluminium Schuttingen

FelixWood schuttingen staan onder andere bekend om het innovatieve IdeAL schuttingsysteem. Dit aluminium systeem zorgt voor een strakke en zeer moderne tuinafscheiding.

Het systeem bestaat uit een serie antracietkleurige aluminium profielen, die als een rabatsysteem in elkaar worden gestoken. Als vulling tussen de aluminium palen van de schutting zijn er Bangkirai rabatplanken of Fiberon® WPC planken. De WPC Composiet planken worden met kunststof koppelstrips verbonden, zodat er een stevig paneel ontstaat. Het is óók mogelijk een scherm uit volledig aluminium te maken.

Het plaatsen van de aluminium schutting gaat eenvoudig en precies, door middel van een paalhouder in de grond of op de fundering, waar de aluminium tuinpaal overheen geschoven wordt.


De breedte van de schutting kan variëren tot 200 cm en ook de hoogte kan naar wens bepaald worden, tot zelfs een hoge schutting van 220 cm hoog. Voor mensen die privacy willen vormt dit de ideale tuinscherm-oplossing.

De aluminium schuttingen van IdeAL zijn een perfecte oplossing voor iedereen die een moderne, strakke tuinafscheiding wil met weinig onderhoud.

Tuinschermen van hout of aluminium

  • Houten tuinschermen: hoge kwaliteit Bangkirai tuinschermen waarmee u altijd een passende tuinafscheiding kunt realiseren.
  • Aluminium tuinschermen: het innovatieve IdeAL systeem maakt een duurzame combinatie mogelijk van aluminium en Bangkirai of Fiberon® composiet planken. Het resultaat is een exclusieve tuinafscheiding voor de moderne tuin.

Felixwood Tuinschermen

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven