gardNfence schutting

Wat is gardNfence?

De gardNfence is een schutting-merk dat zich focust op een duurzame tuinafscheidingen. GardNfence is opricht door de familie Verhoeven uit Helmond. Zij staan bekend van het Uniek Verhoeven Systeem dat tegenwoordig de standaard is in de schuttingbouw. Met het relatief jonge merk springen zij in een markt die vol in opkomst is. Naast de inmens populaire serie Fency, een WPC schutting met aluminium palen, is er ook de innovatie serie Inviso Wall.

De Inviso Wall is een systeembouw schutting met stalen palen welke bedoelt is voor om een gevelbekleding op een duurzame manier te monteren. Dit systeem is het alternatief voor een hardhouten paal. De Inviso Wall kan aan beide zijden met een andere gevelbekleding bekleed worden.

De gardNfence schuttingen vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van Schuttingteam en wij denken graag met u mee bij de keuze van een nieuwe schutting in uw tuin.

Laat direct een prijs voor uw gardNfence schutting vrijblijvend berekenen via onderstaande button.

Laat uw prijs berekenen

Aluminium Schuttingen

GardNfence schuttingen staan onder andere bekend om het innovatieve Fency schuttingsysteem. Dit aluminium systeem zorgt voor een strakke en zeer moderne tuinafscheiding.

Het systeem bestaat uit een serie aluminium profielen in 3 kleuren, die als een rabatsysteem in elkaar worden gestoken. Als vulling tussen de aluminium palen van de schutting zijn er Fency Naturel WPC planken. De WPC Composiet planken worden met een stalen stabilisatie profiel verstevigd, zodat er een stevig paneel ontstaat. Het is óók mogelijk een scherm uit volledig aluminium te maken.

Het plaatsen van de aluminium schutting gaat eenvoudig, is licht van gewicht en gaat heel snel.


De breedte van de schutting kan variëren en ook de hoogte kan naar wens bepaald worden, tot zelfs een hoge schutting van 220 cm hoog. Voor mensen die privacy willen vormt dit de ideale tuinscherm-oplossing.

De aluminium schuttingen van Fency zijn een perfecte oplossing voor iedereen die een moderne, strakke tuinafscheiding wil met weinig onderhoud.

Tuinschermen van WPC of aluminium

  • WPC & Aluminium tuinschermen: hoge kwaliteit Bangkirai tuinschermen waarmee u altijd een passende tuinafscheiding kunt realiseren.
  • Inviso Wall: het innovatieve schutting systeem maakt een duurzame combinatie mogelijk van staal en WPC composiet planken. Het resultaat is een exclusieve tuinafscheiding voor de moderne tuin.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven