Wie zijn wij

Welkom bij het gezelligste schuttingteam uit Brabant! In het mooie Helmond zijn wij 90 jaar geleden gestart met ons familiebedrijf, Verhoeven Tuinhout & Steengoed B.V. Hier bevindt zich ook de oorsprong van het hout-beton systeem met het door ons ontwikkelde verbindingssysteem. Alweer de 3e generatie van Verhoeven zit aan het roer van het Schuttingteam.

De derde generatie betekent nu ook het derde filiaal. Sinds 2014 zijn wij nu naast Helmond en Venray ook actief in Oisterwijk, nabij Tilburg. Alle locaties beschikken over een uitgebreide en complete showroom waar u alles zult vinden wat u nodig heeft om een schutting te plaatsen. Echter zijn dit niet alleen showrooms, maar is er ook voldoende voorraad op iedere locatie aanwezig.

 

Ontvang direct uw offerte op maat

Ons team bestaat uit vader Herman, zonen Bas en Tom, adviseurs Robin, Luc, Peter, Rob, Mieke en een aantal ploegen schuttingbouwers. Dankzij de veld ervaring en bouwkundig inzicht kan ons team er voor zorgen dat u altijd het beste advies krijgt en samen een mooie schutting plaatsen die aan uw wensen voldoet.Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om u te inspireren en adviseren.

 

Komt u er niet uit op de website of kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. U kunt ook uw gegevens achterlaten zodat wij contact op kunnen nemen met u.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven