Terug naar alle schuttingen

Hout - Beton combi schuttingen

Een hout-betonschutting maakt het mogelijk om eindeloos te varieren, het is de ideale schutting om geheel naar eigen smaak en wens te kiezen. Schuttingteam biedt variaties in schotten, schermen & schuttingpanelen gemaakt van grenen, vuren, douglas & hardhout. Zowel toog als rechte schermen, maar ook horizontale of verticale schotten.

Doordat wij veel van ons schuttinghout zelf importeren en ook de productie in eigen hand hebben, garanderen wij de beste kwaliteit. Per order worden de schermen in productie genomen. Hierdoor is de kans op kleurverschillen minimaal.

U heeft de keuze uit geanodiseerde- of RVS beugels. Als afwerking van de schermen kunt u kiezen voor een afdeklat op het scherm. Deze afwerklat geeft niet alleen een verfraaiing van de tuinafscheiding, maar biedt tevens optimale bescherming van het kops hout tegen UV-straling en inwatering. Houdt u van meer variatie, dan heeft Verhoeven verschillende mogelijkheden.

Kijk hier onder voor de twee variaties. U kunt kiezen uit de combi variant of de deluxe variant. Heeft u andere wensen voor een schutting? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen vrijwel alles voor u maken.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.