Schutting Geldrop

Is het tijd voor een nieuwe schutting in uw tuin of gaat u verhuizen? Voor een kwaliteit schutting  in Geldrop en omgeving gaat u naar Schuttingteam. Hier vindt u schuttingen van uitstekende kwaliteit en prachtige designs. Onze schuttingmonteurs van Schuttingteam plaatsen uw nieuwe schutting in de omgeving van Geldrop.

Vele soorten schuttingen

Schuttingteam is onderdeel van Verhoeven Garden Stones & Basics. Hier vindt u een ontzettend ruim assortiment aan schuttingen. Alle schuttingen zijn voorzien van een basis van beton. Hierdoor blijft de schutting stevig staan en is het bestand tegen alle weersomstandigheden. De schuttingen gaan hierdoor veel langer mee en hebben weinig onderhoud nodig.


De tuinschermen die geplaatst worden op de betonnen basis verschillen in materiaal, afmeting en kleur. U heeft de keuze uit onder andere hout, beton, aluminium, PVC of Steenkorf. Welke schutting u ook kiest, Schuttingteam plaatst de schutting altijd even nauwkeurig en vakkundig.

Gratis meetservice bij Schuttingteam

Bij het uitkiezen van een nieuwe schutting is het goed om de precieze afmetingen te weten. Dit kan u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en mogelijkheden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt Schuttingteam een gratis meetservice aan. Tijdens deze meting bekijken wij waar de schutting het beste geplaatst kan worden en adviseren we u over de mogelijkheden in materialen. Heeft u deze meetservice niet nodig? Dan geniet u van de extra korting bij Schuttingteam.

Laat uw prijs berekenen

Schutting Geldrop laten plaatsen

Een schutting kunt u zelf plaatsen of laten plaatsen. In alle gevallen, en zeker met een betonbasis, raden wij aan de schutting te laten plaatsen. Schuttingmonteurs weten namelijk precies hoe ze dit moeten doen en hebben oog op detail. Hierdoor kunt u veel langer genieten van uw schutting en wordt deze minder snel vernield bij windstoten en andere omstandigheden. Onze Schuttingteams weten precies hoe ze de schutting moeten plaatsen en doen dit in één dag. Uw nieuwe schutting staat dan strak en stevig.

Schuttingteam

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe schutting Geldrop? Dan kunt u langskomen in onze showrooms en showtuinen. Wij zijn gevestigd in Oisterwijk, Helmond en Venray. Hier kunt u advies vragen aan ervaren en gespecialiseerde medewerkers. Zij adviseren u graag over de materialen, kleuren en mogelijkheden. Kom langs voor uw schutting Geldrop!

Schutting Geldrop

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven