Tuin ontwerpen

Uw eigen tuin ontwerpen? Een luxe schutting hoort daar vaak ook bij. Bij Schuttingteam denken we graag met u mee over het ontwerp van uw nieuwe tuin.

Tuin ontwerpen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en moet de tuin vanuit niets worden aangelegd? Of het is tijd om uw bestaande tuin eens flink onder handen te nemen en deze weer helemaal te ontwerpen volgens uw wensen en ideeën? Wat de reden ook is, het is altijd leuk om met de tuin bezig te zijn, zeker als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe plannen en het optimaal inrichten van uw tuin waarbij er ruimte is voor rust en ontspanning, maar ook om zelf te tuinieren of met andere hobby's bezig te zijn.

Samen genieten

De tuin wordt ook steeds meer als een verlengstuk van de woning gezien en bij veel mensen speelt zich een steeds groter deel van het dagelijks leven af in de tuin. Buiten eten bijvoorbeeld of een fijne speelplek voor de kinderen. De tuin is echt uw eigen plekje waar u kunt genieten van de zon, rust en elkaar.

Tuin ontwerpen

Tuin ontwerpen met privacy

Vanzelfsprekend is uw privacy hierin van belang. Gaat u een tuin ontwerpen dan is privacy een belangrijk element bij de keuze van uw materialen. Zeker wanneer u specifieke wensen omtrent uw privacy heeft, is het prettig deze te bespreken met echte specialisten. Bij het ontwerpen van uw tuin gaat u natuurlijk eerst kijken naar de juiste basis, oftewel de basiselementen van de tuin zoals de tuinafscheiding en bestrating. Pas daarna zult u met de daadwerkelijke inrichting aan de slag gaan.

 

Laat uw prijs berekenen

Schuttingmodellen

Wist u dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn als het gaat om de keuze van een schutting voor uw tuin? Iedereen kent wel de houten schutting, maar er is tegenwoordig veel meer mogelijk op het gebied van schuttingen. Als schuttingspecialist van Noord-Brabant en Noord-Limburg weten wij exact welke trends er zijn en zorgen wij altijd voor een gevarieerd aanbod van schuttingen.

  • Hout-Betonschutting: hierbij is de onderkant van de schutting van beton evenals de palen. De schotten daartussen zijn van hout. Dit zorgt voor een bijzonder stevige constructie die vele jaren meegaat. Bij Schuttingteam vindt u diverse varianten van dit type schutting.
  • Aluminium Schutting: een strakke moderne schutting waarbij de aluminium basis met een schot naar keuze kan worden ingevuld. Ook hierin zijn eindeloos veel mogelijkheden verkrijgbaar.
  • Betonschutting: een goede geluidswerende schutting die in allerlei kleuren en motieven verkrijgbaar is.
  • Steenkorfschutting, ook wel bekend als grindschutting: zorgt voor een natuurlijke uitstraling en bijvoorbeeld ook leuk om af te wisselen met houten tuinschermen.
  • WPC Composiet schutting: een duurzaam type schutting dat sterk in opkomst is. Heeft weinig onderhoud nodig en kan op verschillende manieren worden opgebouwd.

Bij Schuttingteam kunt u altijd terecht voor een goed advies en wij denken graag met u mee over de basis van uw tuinontwerp. Kom ook zeker eens langs in onze showtuinen in Helmond, Venray of Oisterwijk waar u alle materialen vindt voor de inrichting van uw tuin. Ons assortiment is namelijk veel uitgebreider en schuttingen zijn hierin een belangrijk maar niet het enige onderdeel. Wij heten u van harte welkom om uw ideeën door te spreken.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven