Combiwood schutting

Douglas Combiwood schutting

Wanneer u kiest voor een Combiwood schutting, kiest u voor een schutting met één van de hardste naaldhoutsoorten van Europa. Het hout heeft weinig behandeling nodig. Wilt u voorkomen dat er een blauwe verkleuring krijgt? Dan kunt u de schutting eens in de zoveel tijd behandelen met een beits of een olie. De kans op scheuren is bij Douglas hout erg klein doordat het is gedroogd tot 18%. Een Douglas schutting heeft een warme uitstraling door het gebruik van hardhout, bekijk hier het assortiment.

Combiwood Vuren Blokhutprofiel

Ons Combiwood Vuren Blokhutprofiel is geïmpregneerd. Dit houdt in dat de levensduur van de schutting is verlengd en de schutting vele jaren langer meegaat. De Vuren planken zijn gedroogd, maar kunnen nog wel werken. Hier wordt echter rekening mee gehouden tijdens het plaatsen van de schutting.

WPC Combiwood tuinschermen

Duofuse houtcomposiet bestaat uit houtmeel en kunststof. Hierdoor ziet het eruit als hardhout, maar heeft het de voordelen van kunststof. WPC is dan ook erg duurzaam, milieu- en onderhoudsvriendelijk. Het is een goed ecologisch verantwoord alternatief voor hardhout. Daarnaast is het materiaal volledig recyclebaar en gaat het vele malen langer mee dan een hardhouten schutting. Een WPC Combiwood schutting biedt hierdoor vele voordelen. Lees meer over een composiet schutting.

 

 

 

Laat uw prijs berekenen

Combiwood schutting

Een schutting met een Combiwood systeem zorgt voor privacy en reduceert geluidsoverlast in uw tuin. Daarnaast zijn de horizontale houten planken of WPC planken een mooie toevoeging aan de tuin. Het ziet er modern uit en past bij elke huis- en tuinstijl. De Combiwood schutting bestaat uit een houten scherm en betonnen antraciet palen.

 

Wij bieden hierin vele keuzemogelijkheden zodat u de schutting echt op maat kunt maken. Voor een Combiwood schutting heeft u eindpalen, tussenpalen en hoekpalen nodig. Hierop komen schermen van hout of WPC. Een Combiwood schutting kunt u bestellen bij Schuttingteam, naar wens zullen onze specialisten de schutting tevens bij u plaatsen.

U heeft keuze uit verschillende kleuren, afmetingen, materialen en behandelingen. Hierdoor kunt u de schutting aanpassen aan uw eigen smaak en aan uw tuin en woning. 

Bekijk het assortiment op Schutting.nl

 combiwood schutting

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven