Composiet schutting

Op zoek naar een nieuwe schutting voor uw tuin die onderhoudsvrij is? Dan kunt u het beste kiezen voor een composiet schutting, ofwel WPC schutting. De composiet schuttingen zijn de laatste jaren enorm populair geworden in de Nederlandse tuinen. Dit komt doordat de schutting een moderne en stijlvolle uitstraling heeft. Daarnaast gaan de schuttingen erg lang mee en zijn ze ontzettend duurzaam. 

Composiet schutting

Een composiet schutting wordt ook wel WPC schutting genoemd, ofwel hout-kunststof-composiet schutting of HKC. De kunststof schuttingen zijn gemaakt van 55% houtvezel en 45% polyethyleen (PE). Door het composiet is het materiaal erg duurzaam en blijft de kleur erg lang mooi. Door het houtvezel krijgt de composiet schutting een natuurlijke uitstraling. De WPC composiet schutting is gemaakt van kunststof en dit biedt veel mogelijkheden in de kleur en afmetingen. 

Plaatsing composiet schutting

De WPC schutting wordt geplaatst tussen een paal naar keuze. De schutting kan erg eenvoudig worden geplaatst door onze eigen schuttingteams. Deze schuttingteams kunnen de schuttingen eenvoudig plaatsen binnen één dag. Dit komt doordat onze ervaren schuttingmonteurs jarenlange ervaring hebben en effectieve systemen hebben ontwikkeld.

Meer over een schutting plaatsen

Privacy in uw tuin

Wij weten hoe belangrijk het is om privacy te hebben in uw tuin. Hier kunt u bijkomen van de dagelijkse gang van zaken en tot rust komen. Daarnaast is de tuin vaak een plek waar u in de zomeravonden nog bij kletst met familie en vrienden. Dan heeft u geen zin in pottenkijkers en is een tuinafscheiding erg belangrijk. Bij een WPC composiet schutting is er veel mogelijk in de schermdichtheid. Hoe meer planken per scherm, hoe minder zicht er mogelijk is door de schermen. 

Laat uw prijs berekenen

composiet schutting

Werkgebied Schuttingteam

Schuttingteam heeft 3 verschillende vestigingen met showrooms en showtuinen. Hier kunt u de composiet schutting goed bekijken en krijgt u advies van onze werknemers. Al onze werknemers hebben veel ervaring met composiet schuttingen en hier veel kennis over. Kom langs in onze vestigingen HelmondOisterwijk en Venray.

Contact

Voordelen WPC composiet schutting

  • Moderne en luxe uitstraling
  • Duurzaam
  • Veel mogelijkheden
  • Mooi kleurbehoud
  • Geen splinters
  • Onderhoudsvrij
  • Ecologisch verantwoord alternatief voor hardhout
  • Volledig recyclebaar
  • Betaalbaar
  • Zeer sterk

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven