Houten schutting

De houten schuttingen zijn de specialiteit van Schuttingteam en worden veelal gecombineerd met betondelen, hierdoor ontstaat de hout-betonschutting. Een schutting bestaat uit betonpalen, een betonnen onderplaat en een geïmpregneerd houten scherm aan de bovenzijde. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte schutting die u geheel naar uw eigen wens kunt aanpassen.

Soorten houten schuttingen

Schuttingteam heeft een uitgebreid assortiment houten schuttingen. U heeft keuze uit diverse schotten, schermen en schuttingpanelen. Onze schuttingen zijn gemaakt van grenen hout, vurenhout, Douglas hout & hardhout. Zowel toog als rechte schermen, maar ook horizontale of verticale schotten.

Grenen & vurenhout

Het voordeel van grenenhout en vurenhout is dat beide makkelijk te bewerken zijn en erg makkelijk in gebruik. Hierdoor zijn ze ideaal voor schuttingen. Beide houtsoorten zijn vooral herkenbaar aan de lichte kleur van het hout. Grenenhout en vurenhout hebben beide een vlamvormige tekening in het hout zitten. Het verschil is dat grenenhout iets grover is in dan vurenhout.

Houten schutting

Douglas hout

Douglas hout is erg fijn hout om mee te werken. Dit houtsoort blijft ontzettend lang mooi en is daarom erg duurzaam. Het hout is ideaal voor schuttingen, omdat het ook buiten erg lang mooi blijft.

Hardhout

Hardhout wordt ook vaak tuinhout genoemd. Dit heeft te maken met het gemakkelijk bewerken van het houtsoort. Daarnaast blijft het buiten erg mooi en wordt het daardoor vaak gebruikt voor schuttingen, veranda's, overkappingen en tuinmeubels.

Laat uw prijs berekenen

Houten schutting

Houten schutting plaatsen

Natuurlijk kunt u de schutting zelf plaatsen, maar u kunt dit ook overlaten aan de experts van Schuttingteam. Wij plaatsen uw houten schutting snel en u weet zeker dat dit goed en stevig gebeurt. Een schutting die is geplaatst door Schuttingteam kan wel tegen een stootje! Wij hebben jarenlange ervaring en hebben honderden schuttingen geplaatst in de wijde regio rond Helmond, Venray en Oisterwijk. Wij hebben zelf een montagesysteem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de schutting nog steviger staat. 

Beste kwaliteit

Doordat wij veel van ons schuttinghout zelf importeren en ook de productie in eigen hand hebben, garanderen wij de beste kwaliteit voor uw houten schutting. Per order worden de schermen in productie genomen. Hierdoor is de kans op kleurverschillen minimaal. Bovendien maken wij elke schutting volledig op maat voor u en zo weet u zeker dat uw schutting perfect past in uw tuin. Maatwerk houten schutting vindt u bij Schuttingteam.

 

Genieten in uw tuin met een houten schutting op maat? Kies dan voor een schutting van Schuttingteam! Op onze website, maar ook in onze filialen in Helmond, Oisterwijk en Venray vindt u volop inspiratie met foto's van door ons geplaatste schuttingen.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven