Maatwerk schutting

Voor maatwerk schuttingen bent u bij Schuttingteam aan het juiste adres. Omdat geen tuin hetzelfde is en de wensen qua privacy voor iedereen anders zijn, is een speciale schutting op maat bij Schuttingteam altijd een optie. Dankzij onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen kunnen wij uitstekend met u meedenken bij het kiezen van de beste maatwerk schutting die volledig aan uw wensen voldoet.

Perfecte maatwerk schutting voor u

Bij maatwerk kunt u denken aan het combineren van verschillende materialen, maar ook een hoge of juist lage schutting hoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een schutting die bijzondere afmetingen heeft, kunt u dit ook altijd met ons bespreken. Wij houden altijd rekening met uw voorkeuren, budget en smaak. Bij al uw wensen, zoeken wij de perfecte schutting voor u. 

Laat uw prijs berekenen

Maatwerk schutting leveren en plaatsen

Onze maatwerk schuttingen worden door ons geleverd en uiteraard ook geplaatst door onze ervaren schuttingbouwers. Wij komen de schutting ook graag bij u opmeten, vooral bij afwijkende vormen kan dit heel prettig zijn als iemand even met u meekijkt en -denkt. 

De prijs van uw schutting op maat varieert op basis van de gemaakte keuzes in o.a. materiaal en afmeting, maar bij Schuttingteam weet u zeker dat u vooraf een transparante totaalprijs krijgt zonder nare verrassingen achteraf. 

Waarom een maatwerk schutting van Schuttingteam?

  • Uitgebreide showrooms in Helmond, Oisterwijk en Venray
  • Ruim 90 jaar ervaring in schuttingbouw
  • U bestelt op schuttingteam.nl een schutting en Schuttingteam plaatst de schutting
  • Vakkundig advies
  • Profiteer van de gratis meetservice

 

 

maatwerk schutting

Voorbeelden van maatwerk schuttingen:

  • Voor een klant in Helmond realiseerden wij een extra hoge schutting zodat de klant veel privacy geniet. De WPC schutting werd tevens door Schuttingteam geplaatst.
  • Een klant in Eindhoven hoorde dat Schuttingteam een goed adres is voor exclusieve schuttingen. Wij hebben de grote tuin van deze klant op locatie bekeken en diverse mogelijkheden besproken. Uiteindelijk is gekozen voor een combinatie van een aluminium schuttingsysteem van Felixwood. Als vulling tussen de aluminium palen is gekozen voor WPC planken die horizontaal zijn geplaatst. Ondanks de grote tuin bieden deze tuinschermen voldoende afwisseling en past het perfect bij het strakke interieur en tuininrichting.

Onze specialisten hebben altijd voldoende inspiratie voor een mooie schutting en met name door het combineren van meerdere schuttingsystemen en materialen kunnen hele mooie schuttingen gerealiseerd worden. Wij denken altijd graag met u mee en gaan de uitdaging dan ook graag aan een maatwerk schutting te bedenken die volledig past bij uw wensen en natuurlijk uw budget.

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven