Tuinschermen

Wilt u heerlijk ongestoord kunnen genieten van uw tuin? Door tuinschermen krijgt u net even meer privacy en ziet uw tuin er nog steeds prachtig uit. Bij Schuttingteam.nl kunt u terecht voor luxe tuinschermen van de beste kwaliteit. 

Tuinscherm kopen en plaatsen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de mooiste tuinschermen van materialen als hout, beton en aluminium. Een tuinscherm zorgt ervoor dat er veel minder geluid toegelaten wordt in de tuin en er weinig zicht is op uw tuin. Met deze tuinschermen realiseert u een prachtige afscheiding van uw tuin en geniet u volop van privacy in uw eigen tuin. Bij Schuttingteam bent u aan het juiste adres voor de aankoop en plaatsing van uw nieuwe tuinscherm.

Tuinschermen

De basis van uw tuin start met de keuze van het passende tuinscherm. Dit heeft natuurlijk een grote invloed op de gehele uitstraling van de tuin en het is dan ook verstandig goed na te denken welke tuinschermen u wilt plaatsen. Bij Schuttingteam hebben wij bijvoorbeeld tuinschermen van hout, beton en aluminium, maar ook combinaties zoals een hout-beton schutting behoren tot de mogelijkheden. Een nieuwe optie is een Hout-PVC schutting, een hoogwaardige schutting waarbij de hoogste kwaliteit PVC wordt vervaardigd met natuurlijke houtvezels. De Hout-PVC tuinschermen zijn kleurvast en worden verstevigd met staal.

Laat uw prijs berekenen

Tuinschermen

FlexiWoord tuinschermen

Bent u op zoek naar trendy tuinschermen die ook nog eens duurzaam zijn? Dan kunt u hier een kijkje nemen bij FlexiWood. Een onderdeel van Felix Clercx die gespecialiseerd is in duurzame en innovatieve tuinschermen. 

Schuttingteam assortiment

U vindt bij Schuttingteam.nl een groot assortiment aan hout-betonschuttingenbetonschuttingencomposiet schuttingenaluminium schuttingensteenkorf en grindschuttingen en gaashekwerk. Alle schuttingen en tuinafscheidingen zijn van hoge A-kwaliteit en gaan vele jaren mee. 

Contact

Uitgebreide showrooms

Met 3 showrooms kunt u volop inspiratie op doen. Bekijk hier meteen wat wij presenteren.

90 jaar ervaring

Ons team is al 90 jaar lang actief in de tuinbouw. Wij vinden bij ieder vraagstuk een oplossing.

Inclusief montage

Onze schuttingbouw ploegen plaatsen uw schutting binnen een dag! Snel, netjes en nauwkeurig.

Vakkundig advies

6 dagen per week staat ons team voor u klaar om u te adviseren bij de juiste schutting.

Gratis digitale meetservice

Wij komen de schutting gratis even in meten.

Schutting Schuttingteam

Geweldige service! En dat voor die prijs!!

Vakkunig personeel heeft onze schutting in no time geplaatst. We kunnen weer optimaal genieten in onze tuin!

Fam de Wit, Tilburg
Schuttingen Schuttingteam

Snelle plaatsing.

"Door een windvlaag was onze schutting vernield. Binnen 1 dag een nieuwe geplaatst door Schuttingteam. Topkwaliteit en vriendelijke mensen. Een echte aanrader wat ons betreft!"

Fam Gerards, Eindhoven